Kísérleti tavunk
     
 
A CUKK 1998-ban üzembe állította kísérleti tavát, melynek közepén egy szigetről csigalépcsőn le lehet menni a tó fenekére és körpanorámás üvegen keresztűl egészen közelről figyelhető meg a halak élete, táplálkozása, szaporodása, a halak kapcsolata a horgásszal, a csalival, a horoggal.
Megfigyelhető, hogy miként veszi fel a hal a csalit, vagy hogy éppen nem veszi fel és miért nem. Látható az etetési hatékonyság. Látható, hogy melyik etetőanyagot szereti a hal, melyiket nem. Választ kapunk arra is, hogy mi történik a fenéken, ha "döglött" a víz. Mi történik időjárási front előtt, alatt vagy után stb. Egyszóval a CUKK minden olyan kérdésre választ kap a tó fenekén, amelyekről a parton álló horgásznak legfeljebb csak egymásnak ellentmondó sejtései lehetnek.

A legfontosabb eddigi tapasztalat az, hogy ODALENN MINDEN EGÉSZ MÁSKÉNT VAN, MINT AZT A PARTON ÁLLVA EDDIG HITTÜK.
 
     
  A víz alatti világot, nyolc db. hatalmas ablakon keresztül csodálhatjuk. Itt oylan látvány tárul elénk, amiről a parton álló horgász csak álmodhat.
A CUKK itt kíséri figyelemmel a halak mindennapi tevékenységeit, étkezési szokásait, az időjárás befolyását, a szaporodást és ezek tudatában fejleszti temékeit, hogy önök kiváló csalikkal indulhasson egy sikeres horgászatra.


A CUKK tó cégünk büszkesége, hisz rengeteg termék köszönheti létezését az itt szerzett tapasztalatoknak.
   ÁSZFAdatvédelem (GDPR)  
designed & powered by doboSoft ©2013