Rólunk

Alapanyag


Cégünk kiemelten nagy gondot fordít a kiváló alapanyag kiválasztására. Hiszen tudjuk jól, hogy csak és  kizárólag a megfelelő alapanyaggal érhetjük el azt az egyenletes minőséget és fogósságot amit termékeink már bizonyítottak.

Az alapanyagot a helyi gazdálkodókkal előre szerződve, a megfelelő zárral ellátott, ellenőrzött vetőmagok felhasználásával termesztetjük. Csak a megfelelő minőségű és öntözési lehetőséggel ellátott földterületek gazdáival kötünk szerződést. A velünk szerződő gazdáktól gondos odafigyelést várunk el, amit rendszeresen ellenőrzünk a termesztés teljes időtartamában. A kukorica szemek érésekor minden nap ellenőrizzük a termés érettségét és csak abban az időben szedjük amikor a szemek horogállósága a legmegfelelőbb.

Válogatott minőség


Az optimális állapotban igyekszünk a legkíméletesebb módon betakarítani a kukorica csöveket. Az így begyűjtött termény lemorzsolása gyorsan, a legrövidebb időn belül megtörténik. Mi tudjuk jól, hogy a horgászat céljára kizárólag az egész, sértetlen szemek alkalmasak. A horogállóság egyik nagyon fontos részlete a kíméletes morzsolás ami nem sérti a szem állapotát. Ezért hiszünk abban, hogy a legideálisabb a természet alkotta legsokoldalúbb eszköz, az emberi kéz. Tudjuk, hogy kukoricát lehet géppel is morzsolni, amit a konzervgyárak is tesznek, de a magas minőség biztosítása nem lehetséges gépesített technológiával. Mi olyan gondossággal készítjük el a csalijainkat önnek, mintha saját maga tenné ezt. Az általunk készített kézműves csalik ezért érnek el ilyen magas fogósságot.

Az előkészített szemek fózése optimális hőmérsékleten, a szükséges időtartamig történik. Nagyon fontos a technológia betartása, mivel sem a túlfőzés, sem a nyers állapot nem felel meg a saját minőségi elvárásunknak. A főtt kukorica szemek ezután ismét kézműves módszerrel válagotásra kerülnek, így a prémium termékeinkbe nem kerülhet hibás, horogra alakalmatlan csali. A még használható, de sérült szemek az IMP jelű termékeinkbe kerülnek forgalmazásra. Ezek nem selejtes, használhatatlan termékek, csupán nem felelnek meg a maximális elvárásainknak.

Etetőanyagok


Etetőanyagaink minőségét a legjobbaktól vásárólt alapanyagok garantálják. Az egyes etetőanyag típusok (nehéz, liftező, könnyű) összetételét a Cukk saját maga kísérletezi ki. A gyúrhatóság, a tapadás, az oldódás egyedülállóan kísérletezéssel került öszeállításra. Alapanyagaink mind élelmiszer ipari tisztaságúak. Soha nem használunk emberre, vagy természetre káros összetevőt.

Cukk minőség


Mi rendelkezünk megfigyelésre alkalmas kísérletitóval. Minden termékünknek ki kell állnai ezt a próbát. Nem mi, hanem a halak döntik el, hogy mi az amit forgalomba hozunk. Minden évben rengeteg ötlettel állunk elő ami első gondolatra jónak tűnik, ám ha a halak ezt másként gondolják, akkor csak egy ötlet is marad. A sikeres tesztjeinkről videót készítünk, amit Média oldalunkon vagy a Youtube csatornánkon tekinthet meg. Győződjön meg a saját szemével arról, hogy termékeink hogyan működnek.

Cukk partnerség


Vállalkozásunk már bizonyított a világ majdnem minden kontinensén. Köszönhetően a kizárólag tesztelt csalijainknak, valamint a magas minőségi elvárásainknak. Mi a sikereink ellenére továbbra is elsősórban gyártók vagyunk. Természetesen webshopunkban bárki rendelhet tőlünk, de elsősorban forgalmazó, viszonteladó partnereket szolgálunk ki.

Legyen Ön is viszonteladó partnerünk, legyen részese sikerünknek!