RÓLUNK

Alapanyag


Cégünk kiemelten nagy gondot fordít a kiváló alapanyag kiválasztására. Hiszen tudjuk jól, hogy csak a kizárólag megfelelő alapanyaggal érhetjük el azt az egyenletes minőséget és fogósságot, amit termekeink már bizonyítottak.

Válogatott minősegű csemege kukoricák


A csemege kukoricát nyers, éretlen állapotában takarítjuk be és kézzel morzsoljuk le. A hibás (repedt, szétnyomott) szemeket kézzel kiválogatjuk belőle, hogy egyenletes, kiváló minőséget érjünk el, és teljesen ép, egész szemek kerüljenek az üvegekbe.

A kézi munka rendkívül lassú és költséges.


IMP néven válogatatlan kukoricát is forgalomba hozunk, szintén 200 ml-es üvegekben. Ezek ára lényegesen olcsóbb. Csemege kukorica termékeink felbontás és többszörös használat alatt sem romlanak meg.

A CUKK termékek tesztelése- a kisérleti tó!


Az etetőanyagok és horogra valók első tesztelése a CUKK kísérleti tavában történik. A tó közepén lévő sziget belsejében csigalépcsőn, a tó fenekére jutva, körkörös üvegfalon keresztül saját szemünkkel látjuk, hogy mi törtenik a víz alatt. Látjuk a halak táplálkozását, viselkedését, ezáltal megismerjük ízlésvilágukat is. Ezeket a tapasztalatokat felhasználjuk termékeink gyártásához. Víz alatti megfigyeléseinkkel elérhetjük, hogy csak olyan csalikat gyártsunk, melyek kedvencei a halaknak. A tesztről videókat is bemutatunk oldalunkon es Youtube csatornán, hogy Önök is meggyőzödjenek a CUKK termékek fogósságáról.

Etetőanyagok


Etetőanyagaink minőségét a legjobbaktól vásárolt alapanyagok garantálják. Az egyes etetőanyag típusok (nehéz, liftező, könnyű) összetételét a CUKK saját maga kísérletezi ki. A gyúrhatóság, a tapadás, az oldódás gondos kísérletezéssel került összeállitasra. Alapanyagaink mind élelmiszeripari tisztaságúak. Soha nem használunk emberre, vagy természetre káros összetevőket.

CUKK partnerség


A CUKK már több kontinens 43 országába sikeres. Sok importőr mar évtizedek óta forgalmazza cégünk megbizható termékeit.

Puffi félék


Ezeket a könnyű horogra valókat több országban próbálták már utánozni, sőt egyesek a CUKK tasakjait lemásolva hoznak forgalomba igen rossz minőségű Puffinak nevezett dolgokat.

Legyen Ön is viszonteladó partnerünk, vagy webshopunk vásárlója.

Legyen részese sikerünknek!