Csősz József beszámolója
   Üdvözlöm minden horgásztársamat, nevem Csősz József!

Kapva azon lehetőségen, hogy CUKK weboldalán megmutathatom egy sikeres nap fogását, nagy örömmel töltött el. Ezért  fotókat, s némi leírást küldtem a CUKK-nak egyik horgászatomról. 

Tégláson voltunk még az akkori Halkatrasz tavon, több bottal horgásztam, mindegyiken más-más Cukk-os anyaggal (méz és eper), csalinak is minden boton Puffikat használtam, más-más kombinációban (csonti, csemege, ízesített kukorica) a szerelék meg egy saját készítésű bogáncs, az egyik képen az jól látszik. A túlpartól visszább 2-3 méterre dobáltam, mert ott már a vízmélység másfél 2 méter körüli. Nádfalakat céloztam és mindegyiket mással etettem. Etetőanyagként, mint ahogy az a képeken jól látható, X-MIX, illetve TONNA-MIX anyagokat használom. Ezek a termékek ár-érték arányban is kiválóak, nembeszélve a hatékonyságukról. Igaz jelen halak mérete nem kapitális, de azt mindenki jól tudja,hogy nem lehet mindíg csak nagy halat fogni.

A peca nem csak a halfogásról szól. Sokszor észre sem vesszük azt a tényt, hogy a szabadban, a friss levegőn, szép környezetben, összhangban a természettel, nem is mindíg a fogás mérete a lényeg. Csupán annyi történt, hogy remekül éreztük magunkat a parton.

   
  ÁSZFAdatvédelem (GDPR)  
designed & powered by doboSoft ©2013